2021.10.13.

AJÁNLÓ: MEISTERSINGER BELL HORA SONNENSCHLIFF BLAU

A RedDot díjjal kitüntetett MeisterSinger Bell Hora család idei újdonsága remek választás azoknak, akik egy különleges automata órára vágynak. …

Egyedi stílusjegyei teszik különlegessé a német MeisterSinger óra gyártó időmérőit. A MeisterSinger órák abban különböznek másoktól, hogy kettő vagy három helyett egy mutatót használnak. A napórák és néhány régi toronyóra ezen tulajdonságai komoly inspirációt adott a formatervezésben. A Bell Hora modell egy gyakorlatilag elfeledett komplikációt elevenít fel – a “Sonnerie au passage”-t.

A templomi harangoktól eltérően a Bella Hora csak egyszer szólal meg, finom csengőhangot hallat, figyelmeztetve viselőjét az idő múlására anélkül, hogy a számlapra kellene néznie. A Bell Hora harangjátéka egyszerűen kikapcsolható. A korona fölött található nyomógomb biztosítja, a tulajdonosnak ne szólaljon meg az óra, ha nem kívánja. A fekete jelölés egy pillantással jelzi, hogy az óra harangozni fog-e, vagy néma marad. A német MeisterSinger tervezői szokásukhoz híven nagy hangsúlyt fektettek a jó leolvashatóságra. Erről a tű alakú mutató, a kétszámjegyű számok és a finom vonalú indexek gondoskodnak. A szimmetria érzetének megteremtése érdekében az 1-9. Órát egy “0” betűvel jelölik, úgy, hogy a tárcsa minden számának két számjeggyel kell rendelkeznie, így klasszikus mérőműszer hatást keltenek ezek az órák.

Az óratokok keskeny éle a régi zsebórák formavilágát idézi. Az erőteljesen domborított zafírüveg azontúl, hogy optikailag nagyítja a számlapot, egyfajta külön eleganciával vértezi fel a Classic családtól kezdve, a Bella Hora-n keresztül a Pangaea családig a MeisterSinger kollekció összes darabját. A Bell Hora számlapjának spirál alakú geometriája ellenére is könnyen olvasható, nemcsak látszólag kommentálja az idő folyását, hanem egyúttal intuitív áttekintést is nyújt az egész napról. Elegáns megjelenésű, sötét számlapos, 38 órás járástartalékú, svájci automata szerkezettel szerelt, egymutatós óra, mely nemesacél óratokkal, karcálló zafírkristály üveggel és bőrszíjjal készült. Az itt látható MeisterSinger Bell Hora karóra elérhető üzleteinkben és weboldalunkon. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink részére. További készleten lévő MeisterSinger órákat itt talál. Várjuk Önöket szeretettel szalonjainkban.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down