2021.08.26.

AJÁNLÓ: MAURICE LACROIX FIABA DATE

A Maurice Lacroix mesteri módon hihetetlenül vonzó órákat tervez, melyek rendkívül kedvező árazása révén igen népszerűek az óra kedvelők körében. …

A Fiaba család megfelelő választásnak bizonyul, ha versenyképes áron keresünk minőségi órát a prémium kategóriában. Letisztult, de mégis nemes megjelenésével a Maurice Lacroix Fiaba órái fényűző légkört teremtenek viselőjük köré.

A guilloché ezüst színű számlapon elmerengve egy lágyan hullámzó nyugodt tó felszíne sejlik fel szemünk elé. A levél alakú óra- és percmutató tökéletes szinkronban van a hangsúlyos, elegáns római számokkal és az alkalmi daraboknál az indexeket helyettesítő prémium minőségű foglalt gyémántokkal is. A koronán egy gyönyörű kék, átlátszó cabochon látható, mely még exkluzívabbá teszi az összképet. A 32 mm-es változatoknál elérhető holdfázis kijelző pedig kicsit még egyedibbé varázsolja az adott darabot. A három méretben (28,32,36 mm) elérhető Fiaba modell család órái  megbízható, pontos svájci quartz szerkezettel,  nemesacél óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint nemesacél óra csattal készülnek. A szolid eleganciát sugárzó Fiaba megfelelő partner az élet különleges pillanataihoz. Az itt látható Maurice Lacroix Fiaba óra megvásárolható üzleteinkben és webshopunkban. További készleten lévő Maurice Lacroix Fiaba modelleket itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés útján tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down