2021.08.07.

AJÁNLÓ: LONGINES CONQUEST V.H.P.

A 2018-ban megjelent Longines Conquest V.H.P. igazi kuriózum a kvarc szerkezetes órák világában. Az elmúlt 3 évben a svájci cég jelentősen kibővítette a kollekcióját. …

Az óra amely pontosság terén nem ismer kompromisszumot. Tökéletes választás a mindennapokra ez a Longines által fejlesztett nagy pontosságú öröknaptáras kvarcóra. A sportosan elegáns óráik már elérhetőek karcálló kerámia lünettás vagy PVD bevonattal ellátott változatban, illetve a női modelleknél gyönyörű gyémántos verziók is megjelentek. A V.H.P (Very High Precision) ahogy a neve is sugallja a pontosságával fogja elvarázsolni a viselőjét. Évi +/- 5 másodperc megengedett járáseltéréssel egy nagyon precíz kvarc szerkezetet sikerült a Longines mérnökeinek létrehozni.

Ehhez párosul az úgynevezett GPD (Gear Position Detection) egység, ami a mutatók pillanatnyi állását hivatott figyelni és korrigálni léptetőmotorok segítségével, amennyiben mágneses tér, külső behatás, ütődés, rázkódás következtében a mutatók elmozdulnának abból a pozícióból, ahol éppen lenniük kellene.  Sportosan elegáns világos számlapos férfi óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óra üveggel, valamint nemes acél óracsattal készült. Öröknaptárral, kronográf modullal és elem merülést jelző funkcióval (EOL) ellátott, megbízható svájci nagy pontosságú kvarc szerkezettel szerelt Longines Conquest V.H.P óra elérhető üzleteinkben és webshopunkban. További készleten lévő V.H.P modelleket itt talál.  Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down